BUDITE SRETNI I OSIGURANI

Shadow_AgencijaSuzi_Agencija-za-zastupanje-u-osiguranuju-sisak

Sloboda uz osjećaj sigurnosti – neprocjenjivo

AgencijaSuzi_Agencija-za-zastupanje-u-osiguranju-Sisak_zivotno-osiguranje-02

Pošaljite nam upit i u najkraćem roku dostavit ćemo vam najpovoljniju (neobvezujuću) ponudu za izradu police životnog osiguranja

POŠALJITE UPIT ZA ŽIVOTNO

Zašto da se brinite oko nepredviđenih situacija? Budite bezbrižni i opušteni znajući da ste vi, i vaša obitelj, osigurani u slučaju neželjenih situacija.

Shadow_AgencijaSuzi_Agencija-za-zastupanje-u-osiguranuju-sisak

Prednosti koje vam životno osiguranje donosi

Po isteku osiguranja

Nakon isteka osiguranja, dobivate ugovorenu svotu, uvećanu za udjel u dobitku koji osiguranje ostvaruje pametnim ulaganjem. Na ovaj način, životno osiguranje zapravo postaje vrlo privlačan oblik štednje, koji ujedno i vama i vašim najmilijima pruža sigurnost od neželjenih situacija.

Osiguranje kao jamstvo kod kredita

Ukoliko podižete, ili bude podizali kredit, u većini banaka životno osiguranje može vam poslužiti kao jamstvo otplate kredita.

Možete dobiti pozajmicu a da vam osiguranje i dalje vrijedi

Zatreba li vam nakon ugovaranja životnog osiguranja pozajmica, možete je dobiti iz ugovorene svote a da vam polica i dalje vrijedi. To je dodatna financijska pogodnost koja vam jako dobro može doći u nepredviđenoj situaciji.

Odaberite otplatni plan koji vam najviše odgovara

Prilikom ugovaranja osiguranja možete odabrati na koji način želite plaćati premiju osiguranja. To znači da možete odabrati da premiju plaćate: mjesečno, kvartalno (svaka 3 mjeseca), polugodišnje ili godišnje. Izaberite plan koji vama najviše odgovara!

Životno osiguranje nudi još puno ostalih beneficija

Nabrojali smo samo nekoliko pogodnosti koje vam životno osiguranje donosi. U našoj agenciji, svakom klijentu pristupamo individualno, i sukladno vašim financijskim mogućnostima pronalazimo najbolju opciju. Zanima li vas više detalja, pošaljite nam upit i saznajte koje su vam opcije na raspolaganju.

POŠALJITE UPIT
Shadow_AgencijaSuzi_Agencija-za-zastupanje-u-osiguranuju-sisak

Partneri s kojima surađujemo:

Allianz_Logo-png
Crosig_Logo-png
Jadransko_Logo-png
Euroherc_Logo-png
hok_logo-png
Kantaktirajte nas

Imate li bilo kakvo pitanje, pošaljite nam e-mail i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search