Uvjeti korištenja web stranice i zaštita osobnih podataka

Vlasništvo web stranice

Web stranica http://agencijasuzi.hr u vlasništvu je Agencije za zastupanje u osiguranju “Suzi” iz Siska, Zagrebačka 49b, u daljnjem tekstu “Agencija”.

Sadržaj web stranice

Sav sadržaj koji se nalazi na ovoj web stranici, uključujući sve tekstove kao i slikovne i ostale grafičke datoteke, u isključivom je vlasništvu Agencije, ili Agencija ima valjane licence ili dozvole za korištenje sadržaja trećih strana. Zabranjeno je svako neovlašteno kopiranje, umnožavanje ili reproduciranje sadržaja ove web stranice bez pisane dozvole Agencije.

Komentari

Na pojedinim podstranicama ove web stranice posjetitelji mogu ostaviti komentar. Kada posjetitelj ostavi komentar, taj komentar se pohranjuje na našoj web stranici, kao i IP adresa i informacije o korištenom pregledniku. Svaki autor odgovoran je za sadržaj  komentara koji ostavi na ovoj web stranici.

Slanje upita

Ova web stranica svojim posjetiteljima omogućuje slanje upita o našim uslugama putem kontakt forme. Slanjem upita pristajete na naše uvjete poslovanja i zaštite privatnosti. Za slanje upita obvezno je unijeti osnovne kontakt podatke koji su nam neophodni za uspješnu komunikaciju. Svi podaci koje nam pošaljete putem kontakt forme pohranjuju se na našem serveru. Agencija se obvezuje da prikupljene podatke ni u kojem slučaju neće davati na korištenje ili prosljeđivati bilo kojoj trećoj strani. Ukoliko želite da vaše podatke koje ste nam dostavili prilikom slanja upita trajno izbrišemo iz naše baze podataka, zatražite to od nas slanjem e-maila na adresu agencija.suzi@gmail.com s naslovom “Brisanje osobnih podataka”.

Kolačići (Cookies)

Ova web stranica koristi kolačiće koji su neophodni za ispravno korištenje web stranice, za praćenje statistike posjećenosti web stranice, kao i za uspješno povezivanje web stranice s društvenom mrežom Facebook.

Cookies (kolačići) su informacije sačuvane na vašem hard disku koje služe boljem funkcioniranju ove web stranice. U standardnoj postavci, vaše računalo prihvaća kolačiće i dijelit će podatke samo sa stranicom koja je postavila kolačiće, tako da im niti jedan drugi site ne može pristupiti.

Ova web stranica koristiti kolačiće koji su neophodni za ispravno funkcioniranje stranice i koji vam omogućuju da prilagodite korištenje stranice svojim potrebama. Također, stranica koristi kolačiće koji su potrebni za praćenje posjećenosti web stranice (Google analytics) te kolačiće koji su neophodni za uspješno povezivanje web stranice s društvenom mrežom Facebook. Ukoliko ne želite imati kolačiće na svom računalu, možete ih isključiti u svom internet pretraživaču. Napominjemo da to može utjecati na ispravan rad ove stranice.

Google analytics

Ova web stranica ima implementiran Google analytics koji nam služi kako bismo mogli pratiti statistiku posjeta našoj web stranici. Podaci prikupljeni uz pomoć navedenog sustava u potpunosti su anonimni i ni na koji način se ne mogu povezati s nečijim osobnim identitetom. Više o zaštiti privatnosti i uvjetima korištenja Googlea saznajte ovdje.

Odgovornost za korištenje stranice

Agencija se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja ove web stranice i njezinog sadržaja. Agencija nije odgovorna za sadržaj trećih web stranica na koje mogu voditi linkovi s ove web stranice.

Čuvanje podataka

Agencija se obvezuje da će sve prikupljene podatke koje joj korisnici i klijenti svojevoljno daju, strogo čuvati i ni u kojem slučaju neće dijeliti s trećim stranama. Kao što je ranije u ovim Uvjetima navedeno, svaki korisnik ove stranice ima nas pravo u bilo kojem trenutku zatražiti informaciju o podacima koje o njemu ili njoj imamo, te zatražiti brisanje svih podataka.

Prestanak obveze čuvanja podataka

Obveza čuvanja podataka prestaje ako su podaci potrebni Ministarstvu unutarnjih poslova ili nadležnom državnom odvjetništvu za potrebe obavljanja poslova iz njihove nadležnosti, ako su podaci potrebni sudu ili javnom bilježniku za postupak koji vodi, te ako su ti podaci potrebni poreznom ili drugom nadzornom tijelu u postupku koji ono provodi u okviru svojih nadležnosti.

Kantaktirajte nas

Imate li bilo kakvo pitanje, pošaljite nam e-mail i odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search